2010/09/29

Letisztulva

"A meditációt mikor elkezdtem nem túl sokan mondták el nekem,hogy a meditáció nem egy könnyű út.Most viszont elárulom neked,nem az.

Hogy miért?Mert szembe kerülsz elképzeléseiddel-vagyis gondolt önamagaddal,félelmeiddel,kételyeiddel,gyengeségeiddel.

És ezek hidd el irtóra nem fognak tetszeni.Hiszen mindenki rendelkezik egóval-vagyis egy olyan képzettel,hogy én vagyok a tökély.

Ez valójában igaz,hiszen teremtők vagyunk,de egyben teremtettek is.Ezáltal korlátaink is vannak.

Ami még jobb,ha a meditációban megjelent képkhez,elmúlt eseményekhez kapcsoljuk magunkat.Ilyenkor jó úton haladunk egy kiadós idegösszeroppanás felé.

Hogy miért?Mert valószínű a most és a volt,vagy lesz közös,de mégsem ugyanaz.Mert akkor lehet,hogy király voltál,de most mi vagy?

Bizony elmúlt életeink nagyon erősen befolyásolják mostani sorsunkat.Nem véletlen,hogy ez a"magyarkodás"újra divik egyesek között.

De mi a különbség magyar és német között.Max a kultúra,de a valódi lényeg ugyanaz.Ne dőlj be az egónak.

Viszont ha ez a sorsod,mármint hogy őrizd a kultúrát,akkor tedd.De szerintem ezen lelkek száma elenyésző.

Amikor pedig elkezdesz tényleg meditálni,hidd el minden bedől.Ha keresztény voltál,most lehet megkérdőjelezed a Bibliát és a dogmákat.Más szemmel kezded nézni a "nagyokat",hiszen te is elkezdtél felnőni.

Ezért is mondom azt a meditáció a felnőtté válás tudománya.De a felnőttség nem az,hogy 50 éves vagy,hanem hogy látod a világodat és önamagdat olyanak amilyen valójában.

"Ne az évek mérjenek,hanem te mérd az éveidet"

Végül is fantasztikus a meditáció,ha felkészültél rá.De ez az a gyakorlat,ahol senki semmit sem tud neked garantálni.Mármint,hogy mikor éred el tudatod tisztaságát,és mely gyakorlatot végezd és meddig.
Hidd el a legjobb tanítód önmagad leszel,és ha hallgatsz magadra,mindig tudod mikor mit és hol kell tenned.

Ami viszont biztos,miden változni fog körülötted,ahogy magad is változol.

"Amint bennt úgy kint is,és ami fent úgy lent is"." Forrás:http://gyogyitokoldala.network.hu/blog/gyogyitok-oldala-hirei/letisztulva