2010/09/23

Őszi Napéjegyenlőség napja

Napéjegyenlőségnek  nevezzük azt, amikor egy égitest mindkét féltekéjén a nappal és az éjszaka hossza megegyezik: ekkor a Nap 90° magasan delel az Egyenlítő felett, így a nappal és az éjszaka ezeken a napokon mindenhol ugyanannyi ideig tart.A szeptemberi telihold és napéjegyenlőség az Ibolyalila sugár energiáját hozza el 

 nekünk. Ezt a sugárt a lila kristályok közvetítik,mint pl.ametiszt.

 Az OMNIPOTENS OM HULLÁM 

Őszi Napéjegyenlőség ingyenes meditáció a világhálón az Earth-Keeper jóvoltából 

A Fény Kozmikus Tanácsának összejövetele 

Szent Germain és a Fény Kozmikus Tanácsának Felemelkedett Mesterei újra nagy számban gyűlnek össze szeptember 20-25 közötti időszakban a Shasta hegyen. A Tanács energiái az emeberiséget szolgálják a második OM hullámban, amely a különlegesen erőteljes 2010 szeptember i napéjegyenlőség során következik be. A napéjegyenlőség a londoni világidő (UT) szerint szeptember 23-án 3:09 perckor lesz , Észak Amerikában szeptember 22-én éjszaka, Magyarországon 23-án hajnali 4:09 perckor lesz.
A most közeledő Napéjegyenlőség  valóban a ’10-10-10 Kapuja’, az általános napéjegyelőség szerepén   túlmenően nyitja meg az energiákat.  A 10-10-10 dátumra három jelentős erő hat, a Napéjegyenlőség, a Telihold és egy különleges Jupiter szembenállás.
Ezúton szeretettel meghívunk, hogy csatalakozz a Föld-Őrzők (Earth-Keepers) családjához az ingyenes globális meditációban a világhálón a Napéjegyenlőségkor.
Egy globális OM hullám meditációt fogunk végezni és behívjuk a Kozmikus Fény Tanács Felemelkedett Mestereit köztük Szt. G ermaint.  A  Szíriusz B-ről származó szent Delfin és Bálna energiák szintén megnyílnak majd.
Az Earth-Keeper rendezi meg a ’10-10-10 Kapuja a Napéjegyenlőség’ eseményt a világhálón., melyet James Tyberonn vezet és egy élő Metatron arkangyal közvetítést tart. Vendégei lesznek Ronna Hermann Mester-csatorna és Matisha. Ronna élőben Mihály arkangyalt csatornázza, Matisha pedig a szent Delfinek üzenetét adja majd át.
A globális meditációban csatlakozunk a Fény Kozmikus Tanácsához, Szent Germainhez és a Felemelkedett Mesterekhez, valamint a sziriuszi szent Delfinekhez és Bálnákhoz, és együtt küldjük az omnipotens Kristályenergia Hullámot a szent OM-ot kántálva.

Ez az OM energia körbejárja a Földet és beborítja az egész Emberiséget és a Kozmoszt a Feltétlen szeretet szent Szív Energiájának rezgésével 

Szeretettel megkérünk mindannyiótokat, hogy továbbítsátok ezt az üzenetet és vegyetek részt a meditációban.
Az OM energia hulláma az emberiség, a Föld és a szent Kozmoz legfőbb érdekét szolgálja, ahogyan a Föld és az Emberiség a Felemelkedés következő szintjére lép, a Kristálytranszformáció és a Kristály Fénytest szintjére.
A Napéjegyenlőség Kapujában a  Kozmikus Tanács felemeli energiáját a Szent Shasta hegybeli horgonypontját Arkansas Kristály Örvényhez, amely a háromszögben elhelyezkedő Pinnacle hegy, Mount Magazine és Queen Wilhelmina hegyek  horgonyozzák le.  Az energia innen továbbáramlik a bolygó Kristályaihoz, többek közt Minas Gerais, Brazilia; Banff, Glastonbury, Titikaka, Capetown, Andean Patag onia, Giza, Roslyn, Montserrat, Mt Fujii, Mongolia, Baikal tó, Ural hegység, Svájc, Kilamanjaro, Sedona, Machu Pichu, Mt Kalesh, Java, Bali, Ausztralia, Új Zealand, Himalaja, Gobi sivatag és sok-sok más helyre, ahogyan bejárja a bolygót és visszaáramlik a Kristályhálóba és a nagy központi Napba.
Ezalatt a különleges megnyílás alatt az Ashtar Csoport fogja körbeölelni a Földet és a Jupitert.

Kérlek csatlakozz hozzánk ahogyan az OMNIPOTENS Hullám Mindenki számára a Legtöbb jót hozza el! 

Mindenkit várunk!  

10-10-10 Kapuja és Háromság Triád

Earth-Keeper Napéjegyenlőség  közvetítés a világhálón 

Magyarország szeptember 23.  hajnali 2:30h

London szeptember 23. 1:30 am  

A részvételhez kattints az alábbi linkre (legalább 15-20 perccel a megadott kezdés előtt):   

http://AttendThisEvent.com/?eventid=15034602