2010/12/12

Decemberi energiák
Az év utolsó hónapjában számot vetünk lelkünkben,leltározunk,mi az, amit sikerült megvalósítanunk,megtanulnunk az év folyamán,amit már letehetünk,és nem kell tovább cipelnünk, mit kell  még gyakorolnunk a következő évben,milyen tanításokra van szükségünk,figyeltünk -e a belső hangra,elég tudatosan éltünk -e...
Az adventi csendben,amikor az angyalok magunkra hagynak minket,és saját magunk lábán kell megállnunk,mindenki felmérheti erejét.Sokszor érezhetjük azt,hogy magányosak vagyunk,de ne feledjük,ebben a magányban,csendben születnek az új dolgok,lehetőségek...csendesedjünk el,és figyeljünk befele...


December 1. –  Már Advent első hetének közepén járunk. Az Archék lassan hazatérnek és fizikai testünk nehezebben viseli a körülményeket. Ugyanakkor ezen a napon kinyílik egy olyan tér az emberi energiarendszerben, mely összeköti a földanyai, emberi és szellemi szívet, hogy támogatást adjon. Látjátok, sosem hagynak magunkra! Ezt annál is megteszik, aki ezt tudatosan eddig nem teremtette meg. Ez az isteni csatorna Karácsony másnapjáig mindenkinél nyitva van, utána pedig ki-ki maga dönt, hogy használja-e tudatosan a továbbiakban is ezt a rendszert.


December 3. – 3-3-3 energiái (2010.12.03.) a Szentháromság megerősített ereje: test-lélek és szellem. Atya-Fiú-Szentlélek. Gondolat, szó és tett. Mindezek szinte felvérteznek bennünket, hogy mint hős és bátor lovagok kiálljuk a próbákat. A hármasság egyesített energiái testi, lelki és szellemi energiapajzsként vesznek körül, ha hitünkkel mindezt képesek vagyunk megerősíteni. Ezen a napon érezzük át univerzális egységünket, és higgyük el, Isten szeretett és szerető gyermekeiként, Fényként érkeztünk erre a Világra. Hagyjuk, hogy mindez a tudat és kép megerősítsen bennünket!


December 6. – Advent második hetének kezdete, szent Miklós ünnepe. Ez az ajándék, amit e nap ad nekünk nem csokoládé vagy mogyoró izű. Ma annak az égi ajándéknak a kegyelmét érezhetjük, mely az önmagunkban való megelégedettség érzése. Mielőtt az arkangyalok eltávoznak, egy csillogó energiaképet helyeznek a szívünk elé. Ebben a képben isteni Önmagunkra ismerhetünk. Ez segít, hogy fényében mindig meglássuk Magunkat! Ha így teszünk, akkor megelégedettség tölt el, és nincs szükségünk külső pótlékokra, hogy higgyünk magunkban. Így nemcsak önmagunk, de mások segítő Fényei is lehetünk.


December 12. – A 12 csillagkép energiájának rezgései nyílnak meg számunkra. Csillaglétünk sejtmagunkban, kódolt formában van eltárolva. Ezek a kódok most elkezdenek emlékképeket rezegtetni sejtjeinken át, és emlékhullámok terjednek szét auraterünkben. Ezek az energiák 21-éig, a Fény születéséig Csillagenergiáink védelmező rezgéseivel támogatnak minket. Ha felsőbb tudatunkkal összekapcsolódva, Csillagnemzetségünk erőit magunkba engedjük, otthonosság és biztonság jár át minket, érezhetjük is, ha az égre tekintünk.


December 13. – Advent harmadik hete kezdődik. A Holdfázis (növő) pontosan a felénél jár, ami egy újabb változást irányoz elő. Ezen a napon megláthatjuk magunkban azt a kettősséget, ami nem enged továbblépni. Mi fontosabb neked Önmagad, vagy az elvárások? Nézd meg magadban ezt a libikókát… figyeld meg, hol ül rajta valamilyen félelem, ami leszorítva nem enged téged a magasba emelkedni? Ha ezt meglátod és felismered, már nincs szükséged a tanítására, elengedheted… és angyalod elviszi magával, hogy a Fényben újra a Szeretet egységébe kerülhessen.


December 20-21. – Advent utolsó hete kezdődik. Most belülről kell megérezned, hogy sosem vagy egyedül. Bár a „légtér” kiürült, szellemi Fényed sosem alszik el, hogy bevilágítsa utadat. Isten mindig veled, benned van, általad ragyogja be a Földet, ezt ne feledd! Hogyan is koronázhatnánk ezt meg jobban, mint a téli napfordulóval…a tiszta Fény születésével, mikor 21-én hajnalban a Nap arany Fénye beteríti Földanyát és ünnepi ruhába öltözteti, hogy felkészülhessen a Megváltó eljövetelére…
Engedd meg te is magadnak, hogy Szíveddel befogadd az Új Remény Fényét!


December 24. – Ezen a napon délután 5 órakor érkeznek vissza az angyalok. Nagyon jelentősek ebben az évben ennek a napnak és órának a számai. Az évszám összeadva: 3, ahogyan a hónap száma is. E kettő kiadja a nap számát, ami 2+4= 6. Hat az isteni Fénymag, a lélek száma. Ez azt jelenti, hogy ebben az évben érkező kegyelem kétszeresen erősíti és szenteli meg lelkünket, hogy kellőképpen felkészülhessünk 2011 erőteljes változásaira. Ha az órát nézitek az 5 az ember száma, hiszen a kitárt karú, kis terpeszben álló ember egy ötágú csillagot formáz. Ugyanakkor a délután 5 óra 17-ként is leírható. 1 az Atya száma, 7 pedig Jézusé. Együtt, a 8 pedig az Örök, a Teljesség, a folyton Megújulás száma. Ha szíveddel megérted, hogy te is a Teljesség mindörökkön létező szellemi entitása vagy, megkapod az isteni Tudás, a Felsőbb Megértés ajándékát!


December 25-26. – Karácsony szent napjai! Ünnepelj szeretettel és engedd, hogy az angyalok tiszta, megújult Fénye átragyogjon. Vendégeld meg őket a karácsonyi asztalnál, tegyél egy szép üres terítéket még az asztalra és hívd őket a körötökbe… Ez az Ünnep az egész Univerzum ünnepe! Minden megújul, mert az Univerzumban ekkor kezdődik az „új Év”. Jézus születése a Fény ünnepe, az Élet ünnepe.
Engedd, hogy az áhítat, ami nem más, mint lélekmegújító Fény, átjárjon téged. Ha áhítattal, békében pihensz meg szíved csendjében, Karácsony Szelleme egy olyan ajándékot ad neked, mely egész életedben végigkísér és segíti fejlődésedet! Ez az ajándék egy szimbólum, egy felismerés, egy kitörölhetetlen, tiszta érzés vagy gondolat formájában tudatosul benned.
  
December 31. – Az év utolsó napja. Erőteljes teremtő energiák hatják át a Földet, hogy segítsék megrajzolni a jövő év színes és gazdag képét. Bizakodva, hittel telve tekints magadra és teremtsd ma azt, amit holnap kapni szeretnél.
Bocsáss meg magadnak mindent, amit esetleg ebben az évben a saját szemedre vetettél, hogy ne árnyékolhassa be a jövő történéseit. Hidd el, nem az a baj, ha hibázunk (hiszen abból tanulhatunk), hanem az, ha nem ismerjük be és nem tesszük jóvá (bocsánatkéréssel)./forrás:kristálycsakra/