2011/01/24

Hívd segítségül az elemek erejét!

"A test, lélek és szellem tisztasága, csak a környezet harmóniájával együtt érhető el. Akiről sugárzik a harmónia, annak rendezett a környezete is."

Lakásunk legyen igazi otthon, ahol a testünk megpihenhet, a szellem és a lélek oltalmat talál. Személyiségünket tükrözi otthonunk, bútoraink, tárgyaink, melyekkel körül vesszük magunkat.
Mutasd meg otthonod és megmondom, ki vagy?
Otthonunk harmonizálásához hívjuk segítségül a Feng shui tudományát. Mit takar a feng shui? 
Egy filozófia, melynek célja az életérzés jobbá tétele. Segítségével jobbá tehetjük életkörülményeinket, változtathatunk életünk minden területén, ahol elakadás van. Arra tanít, hogyan tudunk összhangban, együtt élni a természet rendjével.


Néhány ötlet,hogy kezdjünk hozzá a harmonizáláshoz:


1.,  Csináljunk számvetést, életünk melyik területén érzünk elakadást?
 Pl. : Soha nincs elég pénzünk? Nem működik a párkapcsolatunk?  Évek óta nem sikerül elutaznunk nyaralni? Sokat betegeskedünk? Nem vagyunk elégedettek a karrierünkkel? Évek óta megromlott kapcsolatunk a rokonainkkal?... 

2.,   Szabaduljunk meg felesleges tárgyainktól! Csináljunk egy nagytakarítást, lomtalanítást! Az új év elején járunk, s ez jó ok arra,hogy új életet kezdjünk,akár úgy is,hogy kipucoljuk a megrekedt,megfáradt energiákat,tárgyakat otthonunkból. 

„Nehezen tanuljuk meg, hogyan kell elhagyni dolgokat. A kígyó levedli bőrét, mert arra van szüksége. Ahol kevés a hely, nem férnek el az új dolgok!” 
3.,Engedjünk teret az új energiáknak,figyeljünk az energia áramlására,nézzük meg,hogy szabadon áramlik-e végig otthonunkon a Chi -az élet energia-

4., Vizsgáljuk meg fekhelyünket, hogy az éjszakai pihenés   feltöltődést hozzon.


5., Teremtsük meg az öt elem egyensúlyát.  A víz, a fa, a tűz, a föld, a fém elem összhangját.  

6.,Csináljunk egy tértisztítást,amivel a régi, megrekedt energiákat kicseréljük  
új,friss energiákra.


                        2011. január 30.-án, vasárnap 10h-tól 16h-ig 
megismerkedhetsz a feng shui alapjaival,átfogó képet kaphatsz arról,hogyan teheted otthonodat békéssé,hangulatossá és harmónikussá. Jelentkezni a tanfolyamra péntekig lehet,információt emailben,vagy telefonon kérhettek.


                    Email:faczanyi@gmail.com, mobil: 06/20572-8585