2011/01/24

játszmák feloldása = emelkedés

Az elkövetkező időben minden ember képes lesz a benne lévő sötét, visszahúzó, talán megfogalmazhatatlan erővel szembenézni, ami visszatart minket attól, hogy ki merjünk lépni a megszokások biztonságot nyújtó, de fejlődést gátló öleléséből.
Aki tudatosságot, világosságot szeretne életében, annak elengedhetetlen, hogy a benne lévő sötétséget megismerje, meglássa. Ezt a “sötétséget” hívhatjuk sátánnak is akár, vagy bármi olyan blokkoló, gátló energiának, erőnek, amely úgy tűnik, hogy visszatart minket. Ezeket szoktuk “rossz tulajdonságoknak” nevezni, amelyeken a spirituális emberek általában túl akarnak lépni, el akarják hagyni, meg akarják oldani.
Feladatunk az elkövetkező félévben a “játszmák feloldása“! 

Az “Új”-tól való félelem


Az Uránusz szimbóluma annak, amikor kitörünk a régi korlátokból. Ezzel az erővel vagyunk képesek egy hirtelen és váratlan ugrással hatalmasat tágulni, magasabb spirálba kerülni. Ez a zsenialitás égitestje, a Merkúr (kommunikáció, értelem) magasabb oktávja – így már a felsőbb világokkal kommunikálunk. Nos, ezen a területen fog megjelenni ez a visszahúzónak tűnő erő, ahol előjönnek a drámák. Amikor az ember nem mer emelkedni.
Nem mer emelkedni, mert nem tudja mi vár rá. Itt van ez a megszokott világ, amiben egészen jól kiigazodik mindenki, még ha sokszor nehéz is benne élni, nehéz elfogadni a szeretetlenséget és az embertelenséget. Itt van az újra való igény mindenkiben, az emelkedésre és a megtisztulásra való vágy. Igen ám, hogy ez IGAZI és VALÓDI, ne csak egy rózsaszín álom, ne csak egy vágy, ne egy elképzelt remény, hanem Valóság legyen, ahhoz át kell menni a “poklon”. Át kell menni a saját sötétségünk és lehúzó erőnk kapuján, mert csakis ezáltal tudhajtuk meg, hogy valódi-e a vágy bennünk az Új Világra. Mert ahhoz bizony lépni kell! Ahhoz emelkedni kell, merni ugrani bele az új, ismeretlen világba!
A fenti kulcsdátumok kapuján áthaladva szembe tudunk nézni a bennünk élő lehúzó erőkkel, és ezáltal élhetjük meg azt, hogy VALÓDI lesz az az új világ, amibe szeretnénk belépni. Így mindenki megláthatja TELJES önmagát, és ezáltal lehet csak zseniális módon, az égre hangolódva szintet emelkedni.
Aki lépni szeretne, új spirálba szeretne érkezni, ezt nem úszhatja meg. Ezért érdemes az elkövetkező fél évben megfigyelni, hogy mikor és mi váltja ki azt, hogy nem merünk emelkedni, nem merjük megélni a saját zsenialitásunkat. Mi “okozza” azt, hogy szeretnénk maradni a régi korlátok között? Mert ugye az Uránusz a korlátokból való kitörés – tehát a korlátok visszahúzó erejét fel kell most ismernünk. Ezek a korlátok lehet, hogy régen segítettek bennünket mankóként…
De most eljött az ideje a mankók eldobásának!!!
Így lesz az új világ, a szívből és szeretetből fakadó, valódi és működő, nem csak egy álom vagy illúzió. Így lesz képes mindenki szembenézni a saját félelmeivel, ami visszatartotta az emelkedéstől…/forrás: csillagmag.hu/