2011/04/28

2011. Április – a szellemi irányítás beengedése

"Ebben a hónapban megérthettük, hogy magunk irányítjuk gondolatainkkal és érzéseinkkel utunkat, és ez az Út akkor lesz EGY az istenivel, ha elfogadjuk a Felsőbb Tudatosság Szív irányítását Bennünk!
Saját magunk vagyunk életünk irányítói!
Gondolataink meghatározzák érzelmi irányultságunkat. Cselekedeteink pedig hangot adnak akaratunknak. De honnan táplálkoznak ezek a motiváló erők? Milyen bizonyosság segíthet minket ebben? Annak felismerése, hogy minden bennünk születik. Nem külső tényezők, személyek vagy körülmények határoznak meg minket, hanem az, honnan szemléljük a Létezést! Ha külső támpontokon keresztül, akkor oda is kötjük a történéseket, és mindenek okát bennük látjuk. De létezik-e bármi is csak külső okokból? Miből születik meg minden külső körülmény? Ezen gondolatok elkezdenek egy belső bizonyosság felé irányítani minket: honnan és miből indul ki minden, amit világomnak érzek? Hol a központ, melyből mindez táplálkozik? Hol van mindennek az eredete?
Olyan belső letisztulás időszaka ez, ami kikíséri belőlünk a felesleges érzelmi és gondolati mintákat és helyüket isteni erényekkel tölti be. Most nem szabad helyt adnunk az elkeseredésnek, mert az ellenerők és az ego ezzel próbál bennünket utunkról letéríteni.
Ezen időszak már határozott lépéseket, hitet és elköteleződést vár tőlünk fejlődésünk útján.
A Szeretet Rendje már működésbe lépett és folyamatosan alakítja át világunkat, az Új Eszméknek megfelelően. Ezek az energiák magasan rezgő Fényben tündökölnek és áthatnak mindent.
Ezért az alacsonyabb rezgésű energiák tudatossági szintjéről feljebb kell lépnünk a lélekvezérelt, szellem által irányított szintekre.
A szellemi Bölcsesség időszaka ez, mikor elmélyedve Önmagunkban felfedezzük az isteni Tudást.
Az elmúlt hónapok erőteljes megtisztító és hangoló energiái megterhelték testünket, sokan fáradtnak, erőtlennek érezték magukat.
Nagy mennyiségű energiát áramoltattunk át az energiarendszerünkön, és ezek folyamatosan dolgoztak és dolgoznak bennünk.Ébredj Tudatodra! Nincs már idő szunyókálni, tessék „kezedbe venni” Tudatosságodat és Élni vele!
Engedd, hogy lépéseid ezentúl ez az erő vezesse. Kezdj el szívből gondolkodni, érezni és cselekedni, meglátod, hogyan alakul át az életed és borul virágba lelked.
Attól, hogy magasabb tudatossági szintre lépünk, pontosan érteni fogjuk kik is vagyunk, és miért jöttünk a Földre.
Emberként ugyanúgy meg kell élnünk magunkat, ahogyan szellemként tesszük.
A Létezés aspektusai összeköttetésben állnak egymással és a közöttük áramló fényinformációk mindkét irányba mozognak.
Ez azt jelenti, hogy szellemünk lelkünkön át emberünknek küldi tudatosságunk által útmutatásait és a Fényt, de emberi megéléseink ugyanúgy lelkünkbe íródva szellemünk felé közvetítik tapasztalatainkat, mely által ő is fejlődik. Ez egy oda-vissza Tudatossági csatorna.
Ezért egyik aspektusunkat se becsüljük alá. Minden részünk Létezésünk szerves és fontos eleme.
Most ezeket az elemeket hozzuk összhangba és emeljük az egész rendszert magasabb rezgésekbe. Minden folyamatot, ami tudatosodásunkat segíti Felsőbb Énünk irányítja. De a sikeres fejlődéshez emberünk is kell! Nekünk kell önszántunkból átengedni az irányítást és ezzel megnyerni az Irányítást!
Kicsit zavaros?
Gondold el, hogy van egy emeletes busz. Aki járt Angliában láthatott szép számmal ilyen buszokat.
De ez a busz most 3 emeletes és minden emeleten van egy vezetőfülke. A 3 emelet szellemi-lelki és testi tereidet és tudatosságodat jelképezi.
Kicsit sántít a példa, de most csak elmélkedünk…
Minden vezetőfülkében van egy kormány, ami felülről vezérelt, de minden vezető maga is tudja irányítani a saját szintjén. Ha gondolatban belehelyezkedsz az egyes vezetők nézőpontjaiba, megértheted mi a különbség a rálátások között.
Az alsó csak az út szintjét látja, a magasabban ülő már átlátja a környező utcákat. A felső szintről pedig az egész forgalmat. Te utasként kire bíznád a vezetést?
Ez nem azt jelenti, hogy te a saját szinteden nem fogod a kormányt és nem figyelsz az útra, hiszen minden figyelmedre szükség van az út felismeréséhez, csak azt, ha érzed, finoman jobbra fordítana a magasabban ülő (mert mondjuk ő már lát egy akadályt 3 utcával tovább) akkor megfontolod, hogy elfogadod- e a jelzést, vagy továbbra is saját akaratoddal egyenesben tartod a buszt.
Ehhez azonban minden vezetőnek kapcsolatban kell lennie a többivel (akár megérzés szinten is), kell legyen közöttük egy érthető jelzésrendszer (SZÍV).
Az Irányítás elfogadása nem jelenti azt, hogy sorsod kiveszik a kezedből, csak azt, hogy segítséget nyújtanak a lépések megtételére és szükségességük megértésére.
A Magasabb Tudat nem utasítani, hanem segíteni szeretne. Minden amit a javadra tesz(el), utadat segíti.
Rajtad áll, van-e benned annyi alázat Önmagad iránt, hogy képes vagy a segítséget elfogadni?
Légy tudatos minden lényedben és megérted, Mag-ad irányítod Életed, csak engedned kell az Útmutatásnak."
Április 29. – Egy folyamat szakasza zárul most.A Központi Nap tengelye befejezi azt az elmozdulást mellyel beállította, hogy a spirális fejlődés magasabb útjára mutasson, így a Galaxis és a Földtengely is alkalmazkodik az új rezgéstartományhoz. Testünkben kis belső feszültséggel járhat ez a hangolás, mert a bennünk lévő létkódokat tartalmazó Fénykristályok is az új rezgésmintákra állnak át. A Ka csatornánkban futó Fény-DNS elkezdi átírni a fizikai testben lévő DNS információkat, hogy testünk alkalmazkodhasson a tudati változásokhoz és az új energia-hatásokhoz. Sokan erre enyhe rosszulléttel és megmagyarázhatatlan furcsa érzetekkel reagálnak. Tudatosítsuk a bennünk zajló folyamatokat és fogadjuk el, mint fejlődésünk szerves részét.
Végezzünk test-lélek és szellem összehangoló gyakorlatokat és áramoltassuk a Fényt tudatosan minden terünkön keresztül: kapcsolódjunk be a Szeretet Fény áramlatába.
 Április 30. – Kegyelem napja. Isten gyermekeként szólít meg minket szívünkön keresztül. Szellemünk kitárja karját felénk, hogy összeolvadjunk az isteni ölelésben. Ez isteni hovatartozásunk kinyilatkoztatása, de csak akkor lehet igazán a miénk, ha bennünk is megvan ez a tiszta, feltétlen elfogadás az istenivel, szellemünkkel szemben. Ez a nap különlegesen erős. Egyrészt a szellemi tudatosság fényei áramlanak dimenzió csakráinkon át, új kristálykódokat hozva létezésünknek, másrészt összekötőként szerepel május első napjával, ami ugyancsak erős hangolásokat tartogat számunkra.
Ma engedjünk a szellemi befogadásnak, és csak hagyjuk, hogy Isten ölelő karjába emeljen bennünket.
Forrás: kristálycsakra.eoldal.hu