2011/04/26

A FÉNY virága -a vadrepce


A lelki fájdalomtól a lelkierőig


Nincs is szemet gyönyörködtetőbb látvány egy hatalmas, sárgálló repce mezőnél... (vagyis van,mert a napraforgó mező, vagy susogó, aranyló búza mező is gyönyörű látvány) ,csak hát, így a hosszú,komor tél után az ember kiéhezve a színekre, nem tud betelni a látvánnyal,és elfogult lesz...
A  vadrepce  a vidámság és a fénylő tisztaság lelki tulajdonságait testesíti meg. 
Elűzi a bánatot és visszahozza az örömöt az életbe.Aki a Bach eszenciák közül ezt szedi,úgy érzi,lassan felébred egy nehéz,sötét álomból. Az ember ilyenkor belső derűvel éli meg napos és borús napjait.Látja ugyan a sötét felhőket,de nem hatnak rá nyomasztóan.Különösen ajánlott és hasznos szedése kora tavasszal és ősszel jelentkező búskomor fázisok idején.A gyerekek ösztönösen a vadrepcét választják,ha tudat alatt magukra veszik mások szomorúságát.Azoknál a depressziós hangulatoknál,melyek hosszabb testi betegség következtében jelentkeznek a vadrepce szedésével  az életerő jelentős aktiválódását figyelhetjük meg.
Megerősítések: könnyű vagyok,vidám vagyok,a fény felé tartok!
A csakra rendszerben a napfonatcsakra színe a sárga, a nevében is hordozza a NAP energiáját,az életerőt.
A sárga: az arany, a hatalom, a gazdagság színe, amely nyugalmat sugároz. Többek között a múltból eredő bölcsességet jelenti, és a befelé forduló egyéneket nyitottabbá teszi. A határozottság, derűlátás, életöröm megtestesítője. A haladás, előrejutás színe, és a termékenységet is szimbolizálja.


SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ: 
Bővebb információ: http://www.faczanyifengshui.com/  
bejelentkezés  emailben: info@faczanyifengshui.comSzemélyes találkozásunk alkalmával kb. 1 órás beszélgetés során  választom ki számodra a megfelelő virágesszenciákat.Várlak szeretettel!