2012/02/07

2012. Február – A fénylő érzelmek erejeA hónap fontosabb napjai:

Február 1. – A hónap első napján egyfajta érzelmi behangolás történik… azt érezheted, hogy sokkal érzékenyebben reagálsz a szituációkra és jobban zavarnak bizonyos dolgok, pl. durvaság, igazságtalanság. Ez azért van, mert érzelmi testedet olyan impulzusokkal telítik, mely megnyitja az eddig elzárt tereket benned, és hozzáférhetőbb leszel. Mindig tudatosítsd magadban, hogy te a Szeretet gyermeke vagy, Istenhez tartozol!


Február 2. – A napnak erős számhatása van. A dátumban 2012.02.02, négy kettes is található. Energetikailag ez így együttesen egy négyoldalú piramis-erőt képez, aminek sarkai a kettesek, csúcsa pedig az egyes számjegy. Az isteni erő lehozatala a duális világba a 8-as számösszeg (4x2) megerősítő hatásával.


A nyolcast ha vízszintesre fordítjuk a végtelen jelét kapjuk. A két zárt kör, sok elrejtett, bezárt érzelem, nehéz tapasztalat, félelem, szorongás, gátlás lakhelye. A saját magába zárt érzelmek a félelmek létrehozói lehetnek. A nyolcas szám egyben a másokkal szembeni karmikus feladatok mutatója.


Ugyanakkor ha a csúcsban lévő számot az egyest is hozzáadjuk, máris 9 lesz belőle, a befejezettség, bölcsesség, a feltétel nélküli szolgálat száma, ha alázattal viseltetünk ereje iránt. Ellenkező esetben elsodorhat erejével és viszályt szíthat bennünk.


Ez a piramiserő hatja át most energiaterünket és nekünk egyensúlyban kell maradnunk benne a Szeretet érzésével. Feladata karmikus mintáink megtisztítása az érzelmi tereinkből. Engedjünk el most minden ragaszkodást és csak hagyjuk, hogy megtörténjen aminek kell Isten Akaratában.


Február 6. – Az első feladat-hét indul el a mai nappal. Először emberi szintünkön, elménken keresztül vezérelt érzelmi tisztítás és feladatmegoldás kezdődik. Emberi szívünkben lévő érzelemblokkok tisztulnak és jönnek felszínre gyermek és felnőttkorunkból. Lehet, hogy olyan személyek jutnak eszünkbe, akikről azt gondoltuk már mindent elrendeztünk velük. Használjuk a megbocsátás erejét és az áldás fényét, hogy elengedhessük a ragaszkodásokat és a sérelmeket.


Február 7. – Telihold napja. Segít minket felesleges érzelmeink elengedésében. Tedd bele kerek Fényébe azokat az érzelmi dolgokat, melyekre már nincs szükséged és kérd meg Holdanyát vigye el fogyó arcával belőled. Érezd minden nappal egyre könnyebbnek magad, ahogyan a fogyó Hold megszabadít terheidtől…


Február 12. – Az első hét vége, lezárás. Egyfajta érzelmi kiértékelés történik, ami eléggé lefáraszthat téged. Érezheted, hogy semmihez sincs kedved és mintha lehangolt lennél. De ez csak az eltávozó energiák hiánya… töltsd fel a helyüket fénylő Szeretettel. Kérd Jézust, jöjjön és hozza el neked Szíve Fénylő melegét. Ő beborít a Szeretet fénypalástjával téged. Engedd átragyogni magad…


Február 13. – A második hét kezdődik. Lelki hangolások ideje jön el. Lélekterünkben, mivel a lélek érzésekkel kommunikál velünk, nagyon sok ilyenfajta szennyeződést, blokkot tudunk felhalmozni válaszainkkal. Ezen a héten figyeljünk finom érzelmi rezdüléseinkre és minden velünk történő eseményben lássuk meg az érzelmi tisztulás lehetőségét. Figyeld meg, honnan táplálkozik az adott felmerülő érzelem belőled energiával? Az elmédből, vagy a Szívedből indult ki az impulzus? Tanult vagy szívvel megélt választ adsz egy-egy helyzetre? Ez a tudatos odafigyelés segít megértened önmagad és felfedezned érzelemvilágod alapjait… Hívd magad mellé a tiszta érzelem angyalait és a Szeretet Fényét kérd minden reggel Magadba, hogy segítsenek utadon.


Február 19. – A második hét lezárása. Egyfajta érzelmi áramlat indul el a lélektérből a fizikai test felé. Ez azt jelenti, hogy a megtisztult lelki érzelmi energiák leáradnak, és feltöltik érzelmi rendszeredet egy új frekvenciával, a tiszta leli érzelmekkel. Fogadd be és ne bánd, ha mostanság afféle érzelmi kitöréseid lesznek, természetesen pozitív értelemben: egyfajta túláradó, túlcsorduló öröm-, és szeretet-erőben.


Február 20. – A harmadik behangoló hét első napja. Szellemi hangolások és szellemi kód-beállítások időszaka. Érzelmi tereid szellemi behangolása folyik. A szellemi térben találhatók un. mesterkódok, melyek a tiszta érzelmi impulzusokat közvetítik az alacsonyabb rezgésű terek felé. Ezek a szellemi impulzusok az isteni fények érzelmekké alakítását segítik. Az Egység érzetből így válik Szeretet-érzés az emberben. A Teljességből –Megbocsátás, a Létezésből – Boldogság… Minden reggel nyisd meg energiateredet az isteni Fények hangoló erőinek és próbáld megérezni, ma milyen impulzusok töltődnek benned…


Február 21. – Újhold napja. Ereje segít, hogy szellemi tudatossággal és tiszta érzelmi irányultsággal belekezdj életed új teremtésébe. Az újhold hatása segít létrehoznod és megteremtened tiszta érzelmi vezérlésed alapjait. A mai napon amilyen érzelmi erőt teszel lelki vágyaid megvalósulásába, azt háromszoros erővel ruházza fel a Hold-impulzus. Képzeld el amit szeretnél és töltsd fel boldogan és reménnyel telve tiszta szeretetérzéssel. Lásd, ahogyan átragyogja a Fény és megvalósul a szellemi szinten. Ezt a szellemileg megvalósult energiát jóérzéssel és hálával engedd lejjebb a lelki tered érzelmi energiáiba, majd kösd össze fizikai szíveddel. Érezd a jóérzést az emberi szíveddel is. Ezt ezen a héten minden nap legalább 5 percig képzeld el. A növő Hold impulzusa beindítja a tudatos teremtési folyamatokat benned.


Február 26. – A harmadik hét lezárása. A szellemi terek leáradó fényei újraprogramozták a lelki és fizikai érzelemtesteket úgy, ahogyan te képes voltál azt befogadni és a felesleges kötöttségeket elengedni. Ma ha teheted pihenj sokat és engedd, hogy érzelmeid képeket mutassanak neked tiszta szellemi, lelki és emberi önvalódról. Ezek az érzelmi képek segítenek megértenek életed momentumait és vállalt feladatot értelmét.


Február 29. – A hónap utolsó napja. Ma egy különleges ajándékot kapsz, egy Szívkristályt! Az az angyal hozza el neked és helyezi szívteredbe hajnalban, aki mindvégig segítette érzelmi tereid gyógyítását a hónap folyamán. Ez az erő segít neked, hogy folyamatosan tisztuljon érzelmi rendszered továbbra is…
/Forrás: kristálycsakra.eoldal.hu/