2012/11/26

Segíts Te is velünk!


Jegyrendelés

Ha sírtál már együtt gyerekkel vagy szülővel – hogy a gyógyíthatatlannak tűnő  rák megtámadta a kis testét – és a kezed tördelésen vagy a vigasztaláson kívül mást nem tudtál tenni… esetleg csak halkan imádkoztál : ó csak velünk ne történjen meg soha…

…És ha szereted a természetet, az erdőt és a magyar állatvilág kincseinek védelme  a történelmünk legendáiban szereplő állataink fontosak számodra …  Megmutatnád gyermekeidnek, unokáidnak is, hogy láthassák, etethessék a világhírű magyar vadállomány egy érintetlen természeti helyszínen megmaradt részét ..
Ha átérzed a gyermeki-szülői tehetetlenség minden félelmét, és a nemzeti kincseink megóvásának szükségességét az utódaink számára – akkor most itt egy lehetőség, egy kis reménysugár a bajban lévőknek, hogy a Te segítő szándékod is testet ölthessen!
A

SEGÍTS TE IS VELÜNK

programunk keretében

JÓTÉKONYSÁGI ÁRVERÉST ÉS VÁSÁRT TARTUNK

a Gyermekrák Alapítvány és a Nógrádi Vadaspark munkájának segítésére.
Időpont: 2012. december 22. szombat 10-19.ig
Helyszín: Lurdy ház

A rendezvény zártkörű – 400 fő – belépővel rendelkező, segítő szándékú EMBER számára!

HOGYAN SEGÍTHETSZ??

Ha eljössz, megrendeled a belépőjegyedet és a mi vásárunkon veszed meg a karácsonyi ajándékokat a szeretteidnek, akkor a jelenlévő árusoknál, szolgáltatóknál elköltött pénzed egy részét is a 2 szervezet segítésére ajánlották fel a vásárban közreműködő cégek !

DE

ha a jótékonysági árverésre bocsátott tárgyakat, termékeket, szolgáltatásokat, felajánlásokat a licitálás után megvásárolod,
akkor

TE, SZEMÉLYESEN IS

hozzájárulhatsz a bajban lévők megsegítéséhez.

A jótékonysági árverés összegét és az árusítás során befolyt összegeket, egyenlő arányban – közjegyző jelenlétében – a Gyermekrák Alapítvány és a Nógrádi Vadaspark kapja.

Minden segíteni szándékozó ember egyedi és megismételhetetlen!
Tudom, hogy TE is közéjük tartozol!

Rendeld meg a belépődet
Vedd meg nálunk a karácsonyi ajándékokat
Licitálj és vásárolj a felajánlások közül, Szeretteidnek és Magadnak!
Érezd jól magad az egész napos programunkon, ahol zenével, színes előadásokkal, meditációval, tombolával is készülünk, az árverésen és ünnepi vásáron kívül! 
Öltözted ünneplőbe a szívedet -LÉGY JELEN- és engedj bepillantást nyerni másoknak is, egy jobb világba!!
A kérdés már csak az: van ennyi időd jónak lenni?

 JEGYRENDELÉS:

Előrendelés: 2000Ft/db
Helyszínen vásárolva: 2500 Ft
Gyerekeknek 16 éves korig INGYENES a belépő-, de regisztrációhoz kötött!  http://segitsteisvelunk.hu/jegyrendeles/, http://kerekegeszember.hu/