2012/12/18

2012.12.20. Változás


                                              Drunvalo Melchizedek bejelentése és felhívása

Hamarosan elérkezik az a történelmi idő, amelyre a szívünkben régóta készülünk. Közeledünk a naphoz, amikor megtörténik a bolygók együttállása. Ez egy nagy pillanat, amelyben megszületik egy újfajta tudatosság. A 13,000 éves férfi tudatosság ciklusát felváltja a női tudatosság ciklusa. Minden oly módon változik meg a világban, amelyet a szívedben érezni és látni akarsz.

A három nap - 2012. december 20. 21. és 22. - eseményeinek tapasztalatait Drunvalo internetes oldalán, nyilvános közvetítéssel megosztja a világgal az átváltozás ideje alatt.

December 20-án Drunvalo a nézők kérdéseire válaszol, amelyek előkészítenek a következő napra, december 21-re.

December 21-én Drunvalo még a bolygók együttállása előtt meditáció segítségével elvezet a szív szakrális terébe. Kapcsolatba hoz az univerzum középpontjával, ahonnan remélhetőleg isteni üzenetet kaphatunk nem csak erre az időre, hanem a jövőre vonatkozólag is.

A közvetítés ingyenes!

Ha a szíved mélyén úgy érzed, hogy itt akarsz lenni, kapcsolódj a világhálóra a www.drunvalo.net weboldalon.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a tőlem telhető módon segítségedre lehetek ezekben az időkben, és emlékeztethetlek belső kapcsolatodra az élet forrásával. Te és Isten egyek vagytok. Ez az a pillanat, amikor valóban emlékezhetsz arra, aki vagy.”
Drunvalo Melchizedek