2014/11/16

Rólam


Szeretettel köszöntelek!

Enteriőrtervező, Feng Shui lakberendező, Bach-virágterápia tanácsadó és Tarotmester vagyok.
Azon szerencsések közé tartozom, akik imádják a munkájukat! A megfoghatatlan, láthatatlan világot tolmácsolom azok számára, akiknek szükségük van az útmutatásra, támogatásra, hitük megerősítésére. Minden találkozás, tapasztalás izgalmas élmény számomra. Több mint 20 éve járok a spirituális úton, sok szép élmény, siker és kudarc is gazdagította már ezt az utat. 27 éves koromban megtapasztaltam a klinikai halál állapotát, ahonnan azzal a tudattal jöttem vissza, hogy még dolgom van itt, és visszafordítottak abból a bizonyos kapuból. Saját tapasztalataimat szívesen osztom meg az útra lépő, ámde még tapasztalatlan „keresőkkel”. Életfeladatom egyik fontos része a lélek, szellem és test harmonizálása. Azt vallom, hogy minden egy körforgás része, minden mindennel összefügg, ezért a felmerülő problémákat érdemes több szempontból megvizsgálni és orvosolni.
A betegség a test-lélek-szellem hármasság közötti harmónia megbomlásából származik, ezért a gyógyulás lehetősége ennek a harmóniának a helyreállításával történhet. Mi teremtjük meg magunknak a betegségeinket, de ahogy megteremtjük, úgy el is tudjuk mulasztani.
A hármas egység helyreállításához azonban nem csak befelé kell koncentrálnunk, fontos a környezet is, mely körbevesz minket. Akiről sugárzik a harmónia, annak rendezett a környezete is.
 Lakásunk igazi otthon legyen, ahol a testünk megpihenhet, a szellem és a lélek oltalmat talál. Személyiségünket tükrözi otthonunk, bútoraink, tárgyaink, melyekkel körül vesszük magunkat. Célom, hogy mindenki felismerje a benne rejlő tudást, és segítsek a hozzám fordulók életében megteremteni a harmóniát és belső békét. Ehhez nyújtanak segítséget a Bach eszenciák, és a térrendezés tudománya, ahol a színeket, formákat - az öt elemet - használom a lakberendező szemével nézve. A Tarot kártya lapjai útmutatást adhatnak, ha elakadtál utadon, blokkolt állapotban rávilágíta a probléma okára, és lehetőségeket kínál a megoldáshoz.

 A következő területeken tudok segíteni: 
- Bach-virágterápia tanácsadás 
- Csakra, aura tisztítás, harmonizálás
- Tarot sorselemzés
- Feng Shui tanácsadás, harmonizálás,
- Színtanácsadás
- Lakberendezési tanácsadás 
- Tértisztítás
- Földsugárzás mérés

Bővebben rólam és munkámról:
A lélek ébredése blogon: http://faczanyifengshui.blogspot.hu/
mobil: +36/30-8232-440
email: faczanyi@gmail.com

Ébredjünk együtt!
... hogy miért is született meg ez a blog? ...
http://faczanyifengshui.blogspot.hu/2010/01/azert-hoztam-letre-ezt-blogothogy-irjak.html