2015/07/30

Dimenziókapu 8:8:8


Egy olyan spirituális dimenziókapu megnyílását tapasztalhatod meg hamarosan, amire minden kilenc évben csak egyszer adódik lehetőséged !
                                                             2015.08.08.
                                                                 8:8:8 
Az idei év száma a 8-as, a bőség,a végtelen száma. Tarotban az igazság lapja... az idei év tele van kihívásokkal ,és lehetőségekkel ahhoz, hogy letegyünk álarcainkat, és őszintén szembe nézzünk saját magunkkal a tükörben! A 8-as szám olyan mint egy spirituális létra, vagy sokkal inkább rakéta, ami felemel téged az álmaid megvalósításához. A nyolcas szám szimbolikus jelentése “Az igazságosság”, ami felhívja a figyelmedet az önmagad, az életed és a küldetésed betöltése feletti felelősségedre.
Mottó. "Az légy, aki vagy, és érezd jól magad! "

Augusztus 8-án aktiválódik ez a rendkívül energetikai együttállás, ami több milliárdszororosára erősíti az idei év energetikai hatását. Ha elég összeszedett vagy és képes vagy a legmerészebb álmaid megvalósulására koncentrálni, akkor ez a hatalmas erő, ami ezen a különleges napon aktiválódik a végtelen teremtő erejével szorozza meg a vágyadat és segíti, hogy a lehető legrövidebb időn belül valóra válthasd azt. (forrás: mindennapiszammisztika.hu)

Lakberendezési, Feng shui tanácsadás, harmonizálás, színtanácsadás,
tértisztítás, földsugárzásmérés,
Bach virágterápia, Tarot sorselemzés.
Időpont egyeztetés: +36/30-8232-440
E-mailben: faczanyi@gmail.com