2015/08/12

Popper Péter öngyógyító filozófiája
Popper Péter az öngyógyító filozófia híve volt. Mi is hisszük azt, hogy önmagunk legjobb orvosai mi vagyunk. Egy-egy probléma megoldása ott kezdődik, hogy egyáltalán felismerem azt, hogy az életemben valami nincs rendben, ugyanakkor megvan a hajlandóságom is arra, hogy változtassak rajta. Ez az első lépés.

“Csak az egyértelmű cselekvés hatásos. A bizonytalan cselekvés bizonytalan eredményt szül.”

 A világban az akció-reakció törvénye uralkodik. Amennyire koncentrált erőt fejtek ki egy irányban, olyan koncentrált hatást fogok elérni. Csak határozott kérdésre kapok határozott választ. Vannak alapvető élethelyzetek, amelyekben csak egyértelműen szabad cselekedni. Ha már töprengek, vacillálok – akkor ne cselekedjem. Ha gondolkozni tudok azon, hogy megházasodjam-e, szülessen-e gyermekem, hivatást változtassak-e – akkor ne tegyem. Meg kell várnom, míg a dolgok egyértelművé tisztulnak bennem – akkor könnyen és határozottan tudok cselekedni.
 És ez meghozza az eredményt. /Popper Péter /
A Tarotban ez a 6- os lap,a döntés lapja, amikor kell hoznom egy döntést, választanom kell két dolog közül! Legyen szó egészségről, szerelemről, munkáról...


Ehhez kapcsolódik dr.Edward Bach filozófiája is ... " Nem leküzdeni,hanem átalakítani."
A témáról itt olvashattok bővebben:
http://faczanyiviragterapia.blogspot.hu/2014/09/edward-bach-gyogyito-strategiaja.html


Személyes konzultáció: bejelentkezés e-mailben: faczanyi@gmail.com
vagy telefonon: +36/30-8232-440.
Személyes találkozásunk alkalmával kb. 1 órás gyógyító beszélgetés során választom ki számodra a megfelelő virágesszenciákat.Várlak szeretettel!
Bach virágterápiás tanácsadás, Feng-shui lakberendezés, harmonizálás ,tértisztítás,
földsugárzás mérés, Tarot sorselemzés