A mennyei Prófécia: Első Felismerés


  


James Redfield A mennyei prófécia- Első Felismerés

"Az Első Felismerés az ébredés felismerése.Életünket figyelve ráébredünk,hogy több dolog történik velünk,mint gondoltuk.A mindennapok megszokott tevékenysége és feladatai mögött felfedezzük az isteni erő rejtelmes hatását : a jelentős véletleneket,amelyek mintha üzeneteket hordoznának,mintha bizonyos irányokba akarnának terelni bennünket.Kezdetben ,a nagy rohanásban alig veszünk tudomást a véletlenekről.Később azonban lelassulunk,és elkezdjük közelebbről is szemügyre venni ezeket az eseményeket.Nyitott,éber figyelemmel könnyebben észrevesszük a következő szinkronisztikus eseményt.Áradni kezdenek a véletlenek,olykor gyors egymásutánban vágtatnak előre,máskor nyugalom támad a nyomukban,de tudatában vagyunk,hogy fölfedeztük azt a lelki folyamatot,amely irányítja életünk haladását.A többi Felismerés elmondja,hogyan lehet fokozni a rejtélyes szinkronicitás előfordulásának gyakoriságát,és felfedi a végső célt,amely felé valamennyien tartunk."

Az Első Felismerés használata és eredményességének fokozása

- Tudatosítsd magadban,hogy életednek célja van,és az események okkal történnek.
- Fogj hozzá, hogy életed minden eseményének megkeresd a jelentését.
- Ismerd fel : a nyugtalanságban megnyilvánuló energia annak a jele,hogy változásra,mélyebb tudatosságra van szükséged. Figyelj a tested jelzéseire.
- Vedd észre a jelzést, ha szükségét érzed, hogy beszélj valakivel, aki segíthet időszerű kérdéseid megválaszolásában.Merre fordul a figyelmed? Ma mit vettél észre?
- Bízz a folyamatban.Úgy élj, hogy engeded vezetni magad,ne erőszakkal kitűzött célok elérésére törekedj! Légy tudatában: így vagy úgy, de mindenképpen teljesíted életcélodat.
- Kezdj naplóírásba: jegyezd fel a szinkronisztikus eseményeket.

A naplóírás kitűnő eszköz arra, hogy tisztázd saját gondolataidat.

/Szinkronicitás : Szinkron jelenségekről akkor beszélünk, ha valamilyen külső esemény és egy belső (archetipikus) esemény véletlen módon egybeesik, egy időben jelenik meg. Erre példa: meghal egy ember és megáll az óra a halottas szobában. Ezek a jelenségek vonatkozhatnak életre, halálra, születésre, szerelemre, stb… (ezek archetípusok). Akkor tapasztal az ember szinkronicitást, amikor szoros kötődés alakul ki vagy szűnik meg közte és egy másik ember között. Például: szerelmesek egy időben ugyanazt álmodják. A szinkronicitás elvén alapul a telepátia.Jung nevéhez kötődik/