Sárkányvonalak, Szent György, Ley vonalak a Földön


Érdekes az a feltételezés,hogy a Föld és az emberi test között több párhuzam fedezhető fel. Testünk kétharmada víz, ugyanúgy, mint bolygónknak.
Szervezetünk a Földön található valamennyi ásványt és fémet tartalmazza.
Egyes népek a Földet anyának nevezik, és valóban, testünk összetétele is hasonlít planétánkhoz. Lehet, hogy a Biblia „porból lettünk, porrá leszünk" kijelentése erre is utal?
Léteznek olyan mágikus területek, melyeknek emberek ezrei köszönhetik csodálatos gyógyulásukat.Vannak, akik ezeket a Föld meridiánjainak, mások Szent György-, Sárkány-,
Ley-vonalaknak hívják.


Ezek kereszteződésénél, akárcsak a testünkben, csakrák húzódnak, amelyek energiatranszformátorként működnek. A Föld csakrái életenergiával töltik fel az élőlényeket. Ez az energia szökőkútszerűen áramlik kifelé. Különböző csomópontjai már az ókorban is ismertek és keresettek voltak. E helyek szertartások céljaira szolgáltak, és vallási épületeknek, templomoknak, kolostoroknak adtak otthont. Ezek energiarendszerek, egyfajta pozitív rezgések. Ahol a vonalak metszik egymást, azok az akupunkturális pontok, hasonlóan az emberi test akupunkturális pontjaihoz. A többszörös vonalkereszteződések egyszersmind szakrális, szentnek tekintett helyek.Az energiakoncentráció hatalmas ezeken a területeken.

Mi a titkuk?
Ahol a vonalak metszik egymást, megváltozik a Föld anyagának sűrűsége: könnyebben sérül a kőzet, könnyebben törnek felszínre a források. Ezeknek az ionösszetételük más, mint a csapvízé, ezért alkalmazható rákos daganatok gyógyításának kiegészítőjeként is, de javítja az agyműködést, növeli a spirituális érzékenységet. Egyesek szerint más dimenziók kapui is megnyílhatnak itt. A természetfeletti világ iránt fogékony emberek ezeken a helyeken gyakran tapasztalnak természet feletti jelenéseket, látomásokat. Itt történnek a leghíresebb Mária-jelenések is. Sőt bizonyos Nap és Holdállásoknál parajelenségek, téráthelyezések és időutazások is előfordulhatnak.

Ilyen kultikus hely például:

az angol Stonehenge

a görög delphoi jósda

a perui Machu Picchu 

az egyiptomi Kheopsz piramis

Dobogókő 



A Kárpát-medencének azonban egyedülállóan kitüntetett szerepe van a Szent György-vonalak rendszerében. Itt ugyanis az akupunkturális pontoknak olyan sűrűsödése fedezhető fel, amely páratlan a Földön. Ezeken az „ösvényeken” egy szent energia mozog. Elsősorban templomokat, bazilikákat építenek ilyen pontokra. A papok a szent helyek építése előtt bemérték e vonalak találkozási pontjait, és meghatározott helyekre építették a templomokat.

Hogyha hosszú ideig szeretnénk tartózkodni ilyen energetikai pontokon, az túltöltődéshez vezethet, melynek hatására ingerültebbek, idegesebbek, feszültebbek leszünk. A gyerekeknél túlzott aktivitás, állandó mozgáskényszer jelentkezhet túltöltődöttség esetén. A Szent György-kereszteződésekhez általában katedrálisokat építenek,míg a Ley-kereszteződéshez templomok oltára épül.

A Magyarországon található Szent György-vonalak, ide érdemes ellátogatni:

-Majki remeteség

-Pilisszentkereszttől nyugatra a cisztercita kolostor romja a zöld jelzésen ezerkétszáz méteres gyaloglással közelíthető meg. A helybeliek szerint többször előfordultak már itt meglepő gyógyulás

-Vöröskőnél újabb kereszteződéshez ér a Ferenczy-sziklától kelet felé haladó Szent György-vonal. Ez is feltöltődésre alkalmas energiaközpont.

-Ősi kultuszhelyet találunk a Hold világ-árok vaslétrája közelében, a Remete-barlang előtt.

-A pilisszentiváni Ördögszikla háromméteres körzetben fejti ki misztikus hatását.

-Dömösről a piros háromszög jelzés vezet az ősi kultikus helyhez, a Vadálló-kövekhez. Félúton ráakadunk a Csodafa-kápolnára is, amely a felirat szerint a Szűzanya jelenési helye.

- Az Attila-domb Tápiószentmártonban, a Kincsem Lovaspark területén fekszik szintén a Szent György-vonalak metszéspontjában.

Gyógyító erejét véletlenül fedezték fel. Egy ló megbetegedett, látszott rajta, hogy hamarosan kimúlik. Állatorvos nem volt a közelben, így az állatot az Attila-domb mögé vitték, hogy a társai ne lássák a haldoklását. Néhány nap elteltével, csodák csodájára egészségesen vágtatott elő. Ma már emberek gyógyulnak itt. A betegség jellegétől függően 15-20 alkalommal 1-3 óra szükséges a teljes gyógyulásig. A domb látogatásához a tulajdonos beleegyezése szükséges.

-A nyugati határnál fekvő Lenti fürdője nemcsak gyógyerejű vízzel, hanem jótékony természetes sugárzással is rendelkezik. Ideépítették a Szent György Energiaparkot, ahol a sétautak a Föld meridián- vonalai mentén haladnak.
/Forrás:www.maxima net.hu,www.nlcafe.hu
A Szent-György vonal egy pozitív töltésű sugárzás, ezért egy erőteljesen töltő tér. Néhány órát eltölteni egy ilyen térben nagyon kellemes, de hosszú távon a szervezet túltöltődik.

Egészségkárosító hatása: Megnöveli a vércukorszintet, valamint sejtburjánzást okozhat. Továbbá alvászavarok, hormonzavarok, agyvérzés, szívpanaszok, daganatok, hasnyálmirigy-gyulladás, vastagbélbetegség, idegesség, idegi problémák.