2013/06/26

Kulcs Önmagunkhoz...
" A testünk nagyon értékes, mert benne lakozik a Mester. Ezért mondja a Biblia: "Nem tudod te azt,hogy Isten temploma vagy" és "a Mindenható Isten benned lakozik" Rátalálhattok ,hogy ki lakik bennünk,és mi van ezen a világon túl -a mindennapi gondjainkon,a pénzkeresésen, és minden egyéb fizikai bajunkon túl.Bennünk belül több szépség,szabadság és tudás lakozik.Ha tudjuk a megfelelő módot arra,hogy kapcsolatba lépjünk ezzel,akkor ez már mind a miénk, hiszen itt van bennünk.Csak mert nem tudjuk, hogy hol a kulcs és már régóta zárva tartjuk a házat, ezért mostanra elfelejtettük, hogy ez a kincs a mienk. Ez minden. De időre van szükség, hogy bemenjünk és minden tárgyat alaposan megvizsgáljunk.

Van egy régi mondás, miszerint ha a tanítvány készen áll, akkor megjelenik a tanár. 
A Mester olyan valaki, akinél ott van a kulcs ahhoz, hogy Te is Mester lehess. Az a személy, aki segíteni tud, hogy kinyissuk az ajtót és megmutatja azt, ami már eredetileg a mienk.Az a feladata, hogy segítsen megérteni, hogy te is mester vagy, s egy vagy Istennel. Mindössze ennyi a mester szerepe.

A tanítvány dolga az,hogy mesterré váljon, hogy ne kelljen örökre tanítványnak lennie.Te már egy mester vagy, csak nem tudsz erről.

A beavatás valójában csak egy kifejezés a lélek megnyitására.Tudod, elvagyunk halmozva sok fajta akadállyal, láthatatlanokkal és láthatókkal is. Az úgynevezett beavatás az a folyamat, amikor kinyílik a bölcsesség kapuja, és a bölcsesség kiáramlik az egész világra, megáldja azt, csakúgy, mint az úgynevezett Ént. De az igazi Én mindig dicsőséges és bölcsességgel teljes, úgyhogy annak megáldására nincs szükség.

Meditáció:Valahányszor, amikor teljes szívedből, minden figyelmedet egyetlen dologra összpontosítod,az a meditáció." Ching Hai Legfelsőbb Mester


Bach virágterápiás tanácsadás, Feng-shui lakberendezés, színtanácsadás,
tértisztítás, földsugárzás mérés, Tarot sorselemzés
Személyes konzultációra bejelentkezés
e-mail. faczanyi@gmail.com,mob. +36/30-8232-440.