2010/12/29

Az erő pontokba szedve

"Abban hinni,amit az ember lát és meg tud fogni,valójában nem is hit; 
a láthatatlanban hinni azonban diadal és áldás."/Abraham Lincoln/

- Az élet mindent azért kínál fel neked,hogy te válaszd ki,amit szeretsz!
- Ha valakinek van valamije,amire te is vágysz,örülj neki,mintha a tiéd lenne.Ha jó érzéseket táplálsz valamivel kapcsolatosan,amit egy másik ember birtokol,te is magadhoz vonzod ugyanazt a dolgot.
- Ha a vágyott dolgokat látod magad körül,az azt jelenti,hogy azonos frekvencián rezegsz velük!
- Az élet katalógusa sok olyan dolgot is tartalmaz,amit nem szeretsz.Ezeket ne válaszd ki azáltal,hogy rossz érzéseket táplálsz irántuk.
- Fordulj el azoktól a dolgoktól,amiket nem szeretsz,és ne táplálj irántuk semmiféle érzést.Mondj azonban igent,ha olyasmit látsz,amit szeretsz.
- A vonzás törvénye a te érzéseidre reagál!Csakis az számít neki,hogy te mit adsz.A vonzás törvénye valójában a "te" törvénye.
- Fordulj ítélkezően és kritikusan valaki felé,és magad fölött mondasz ítéletet.Adj szeretetet és elismerést valakinek, és magadat ismered el.
- Amikor az emberek hiányt látnak valahol, az egyszerűen a szeretet hiánya.
- Már most,a jelenlegi állapotodban is elég jól vagy.Ha úgy érzed,olyasmit tettél, ami nem volt helyes,tudd,hogy ráeszmélésed és elfogadásod a vonzás törvénye szempontjából felmentés.
- Hiedelmeid határozzák meg és alakítják világodat, akár igazak, akár nem.
- Képzeleted sokkal valóságosabb,mint a világ, amit magad körül látsz, mert a világ abból származik, amit képzelsz és hiszel!Amit igaznak képzelsz és annak érzel, az teremti meg az életedet.
- Bármilyen történetet mesélsz,jót vagy rosszat,ez válik majd életed történetévé.Fogj hát bele csodálatos életed történetébe, és a vonzás törvénye garantálja ,hogy meg is kapod.
/forrás: Rhonda Byrne,Az Erő/


Személyes konzultáció: bejelentkezés e-mailben: faczanyi@gmail.com vagy telefonon: +36/30-8232-440.
Bach virágterápiás tanácsadás, Feng-shui lakberendezés,tértisztítás, földsugárzás mérés,Tarot sorselemzés