Jó érzések,rossz érzések...




" Mint az életedben minden,az érzéseid is pozitívak,vagy negatívak lehetnek,vagyis rosszak vagy jók.Minden jó érzés forrása a szeretet!A rossz érzések pedig egytől egyig a szeretet hiányából fakadnak.Minél jobban érzed magad- például amikor örülsz-,annál több szeretetet adsz.És minél több szeretetet adsz,annál többet is kapsz.
Minél rosszabbul érzed magad -például amikor kétségbe esel-,annál több negativitást adsz,annál többet kapsz vissza az élettől.A negatív érzésektől azért érzed annyira rosszul,mert az élet pozitív ereje  a szeretet,a negatív érzésekből pedig ez teljességgel hiányzik!
Minél jobban érzed magad,annál jobb lesz az életed.Minél rosszabbul érzed magad,az életed annál rosszabb lesz.-egészen  addig,amíg meg nem változtatod az érzéseidet.
Amikor jól érzed magad,abból automatikusan az következik,hogy a gondolataid is jók.Képtelenség ,hogy jól érezd magad,ugyanakkor negatív gondolataid legyenek!És ugyanilyen lehetetlen,hogy rosszul érezd magad,miközben jó gondolatok járnak a fejedben.
Ahogyan érzed magad,az pontos tükre ,leheletfinom és precíz fokmérője annak,amit az adott pillanatban kifelé sugárzol.Ha jól érzed magad,nem kell törődnöd semmi mással,hiszen biztos lehetsz benne,hogy a gondolataid,a szavaid és a tetteid szintén jók. A jó érzések pedig önmagunkban is garantálják,hogy szeretetet adsz, a szeretetnek pedig vissza kell térnie hozzád!

Ami jó,az jó...
Ha az esetek nagy részében megvagy,rendben vagy,azt hiheted,hogy ez a "megvagyok" vagy "rendben vagyok" pozitív érzés,hiszen nem érzed magad igazán rosszul.Ha korábban igazán rosszul érezted magad,akkor ahhoz képest ez a "rendben vagyok" valóban sokkal jobb,mint a "nagyon rosszul vagyok" .
De ha szinte mindig csak rendben vagy, az negatív érzés, mert rendben lenni nem egyenlő azzal,hogy jól vagy.Jól lenni azt jelenti,hogy jól vagy! A jó érzések közé tartozik például a boldogság,az öröm, a lelkesedés,a szenvedély. Ha csupán 'rendben' érzed magad, átlagosan,vagy sehogyan,az életed rendben lesz,átlagos lesz,semmilyen lesz!Az pedig nem jó élet.A jó érzések azt jelentik,hogy valójában jól érzed magad,és ezek az igazán jó érzések hozzák el számodra az igazán jó életet!

Ügyelj a hangulataidra és az érzéseidre,mert köztük és a látható világ közt eltéphetetlen kötelék húzódik. Az élet nem csupán megtörténik veled-az élet reagál rád!Az élet a te hívásodra történik!Minden területén,minden egyes dolgot te hívsz magadhoz.Te vagy az életed teremtője.Te írod a saját történeted!Te rendezed a filmed.te döntöd el,milyen lesz az életed -azáltal,hogy mit sugárzol kifelé.

Érzéseid megváltoztatása a végzeted megváltoztatása.
Minden egyes másodperc egy új lehetőség arra,hogy megváltoztasd az életed, hiszen bármelyik másodpercben változtathatsz az érzéseiden.Nem számít,hogy mit éreztél korábban.Nem számít ,milyen hibákat követtél el.Ha megváltoztatod az érzéseidet,abban a pillanatban egy másik frekvenciára hangolódsz,a vonzás törvénye pedig azonnal reagál rá!Amint megváltoztatod az érzéseidet,a múltnak vége! Amint megváltoztatod az érzéseidet, megváltozik az életed!
Egyetlen pillanatot se vesztegess megbánásra,mert ha hagyod,hogy a múlt hibái érzéseket váltsanak ki belőled,visszafertőzöd önmagad!"
/Rhonda Byrne :Az erő/