Rólam


Szeretettel köszöntelek!

Szerencsés vagyok...
A megfoghatatlan, láthatatlan világot tolmácsolom azok számára, akiknek szükségük van az útmutatásra, támogatásra, hitük megerősítésére. Minden találkozás, tapasztalás izgalmas élmény számomra. 27 éves koromban megtapasztaltam a klinikai halál állapotát, ahonnan azzal a tudattal jöttem vissza, hogy még dolgom van itt, és visszafordítottak abból a bizonyos kapuból.
Saját tapasztalataimat szívesen osztom meg az útra lépő, ámde még tapasztalatlan „keresőkkel”. Életfeladatom egyik fontos része a lélek-tér harmonizálása. Azt vallom, hogy minden egy körforgás része, minden mindennel összefügg, ezért a felmerülő problémákat érdemes több szempontból  megvizsgálni, mielőtt helyreállítjuk a felborult egyensúlyt.
A hármas egység helyreállításához azonban nem csak befelé kell koncentrálnunk, fontos a környezet is, mely körbevesz minket. Akiről sugárzik a harmónia, annak rendezett a környezete is.
 Lakásunk igazi otthon legyen, ahol a testünk megpihenhet, a szellem és a lélek oltalmat talál. Személyiségünket tükrözi otthonunk, bútoraink, tárgyaink, melyekkel körülvesszük magunkat. Célom, hogy mindenki felismerje a benne rejlő tudást, és segítsek a hozzám fordulók életében megteremteni a harmóniát és belső békét. Ehhez nyújtanak segítséget a Bach eszenciák, és a térrendezés tudománya, ahol a színeket, formákat - az öt elemet - használom a lakberendező szemével nézve. A Tarot kártya lapjai útmutatást adhatnak, ha elakadtál utadon, blokkolt állapotban rávilágít a probléma okára, és lehetőségeket kínál a megoldáshoz.