2015/10/12

...hogy könnyebben menjen a tanulás...

 Nem lehet elég korán kezdeni...Fejlett világunkban a gyerekek többsége már az óvodában tud olvasni, írni. Az iskola első osztályában ezek a gyerekek gyakran unatkozni szoktak,mert nehéz a figyelmüket lekötni,viszont azok,akik azzal a "hátránnyal" indulnak,hogy nem tudnak, nagy terhekkel és kudarcokkal állnak szemben. A sok sikertelenségből sok nehézség születik.
Gyakorta keresnek meg szülők olyan problémákkal, hogy gyermekük nem tud koncentrálni a tanulásra, elkalandozik lecke írás közben,nem elég kitartó a figyelme, nehezen áll neki a feladatának, lusta...és még sorolhatnám.
Nagy probléma az is, hogy sok gyereknek kevés,vagy nincs önbizalma, és ezek a gyerekek legtöbbször görcsösen akarnak  megfelelni szüleiknek,környezetüknek.A megfeleléstől azonban csak rosszabbodik a helyzet, gyakran blokkolnak le egy - egy felelés,vagy vizsga alkalmával. 
 Mit tehetünk ezekben az esetekben? Elsősorban bátorítsuk őket,biztosítsuk szeretetünkről, és támogatásunkról,mert néha egy- két szó is csodára képes.De ha ez nem lenne elég,akkor szívből ajánlom "tanulós cseppjeimet" melyek jótékony hatásáról már számos esetben kaptam visszaigazolást.
Íme néhány példa:
A fehér virágú vadgesztenye segít kipucolni fejünkből az oda nem illő gondolatokat, hogy a lényegre tudjunk koncentrálni.
A vadgesztenyerügy átsegít az érdektelenségen, dadogás,és dislexia esetében is segít.
Vadrózsa: ha nincs kedvünk tanulni,akkor belső erővel és energiával tölt fel minket.
Szilfa: enyhíti a vállunkra nehezedő terheket.
Vörösfenyő: önbizalom hiánynál nagyon jó segítség 
Forrásvíz: segít spontánnak lenni,és megszabadít minket a megfelelési kényszertől. 
Az olajfa,és gyertyán a fizikai és szellemi fáradtságot oldja.


Kisezerjófű: abban segít,hogy önmagunk tudjunk lenni,ne helyezzük magunkat más akarata alá
Napvirág: remek szer pánik ellen,vizsgák előtt!
Kékgyökér: segít önállónak lenni,és a kommunikációban 
Cseresznyeszilva: megnyugtat,és oldja a feszültséget, a stresszt...
A felsoroltak csak néhány lehetőség a problémákra,de számos eszencia áll még rendelkezésünkre,amivel segíteni tudjuk gyermekeinket a tanulásban. Figyelem! A cseppek nem csak gyerekeknél hatásosak, felnőtteknél is alkalmaztuk!Sikerrel! Hívj,ha úgy érzed segíthetek! Mob: +36/30-8232-440Személyes konzultáció: bejelentkezés e-mailben: faczanyi@gmail.com
vagy telefonon: +36/30-8232-440.
Személyes találkozásunk alkalmával kb. 1 órás gyógyító beszélgetés során választom ki számodra a megfelelő virágesszenciákat.Várlak szeretettel!
Bach virágterápiás tanácsadás, Feng-shui lakberendezés,tértisztítás,
 földsugárzás mérés, Tarot sorselemzés