2015/10/01

Hit-remény-szeretet

A tárnics a hit virága, a bizalomhoz és a hit lelki potenciáljához kötődik.A "hit" szó nem vallási értelemben értendő.Létezhet a pozitívumba, az élet értelmében, egy magasabb rendbe, a belső irányítás létezésébe,önmaga erejébe vetett hit is.Aki ennek a virágnak a segítségével ismét kapcsolatba kerül felsőbb énjével,felismeri a nehézségeket,anélkül,hogy kétségbe esne miattuk.Megtanul élni a konfliktusokkal,mivel belátja, hogy a nagy egészben a konfliktusoknak szükségszerű funkciójuk van.Már nem csügged el az akadályok előtt,mert rájön,hogy itt áll át a váltó a pozitív irányba vezető út felé.Jól bevált a gyakorlatban gyermekeknél,akik kisebb iskolai kudarcok miatt félénkek és bátortalanok lettek.Gyakran csodákat tesz. Ráébreszt,hogy az akadályokat és a csapásokat próbatételnek fogja fel az ember,és mindig segít összeszedni a bátorságot egy újabb nekifutáshoz. Megingathatatlanná tesz abban,hogy a nehézségek ellenére minden úgy lesz,ahogy lennie kell. Megerősít abban,hogy mindenre van megoldás! Mottó: " Soha ne mondd,hogy Soha! "

A sülzanót  a remény virága. Segítségével új erőt és reményt meríthet az ember lelke mélyéről, és kész rá,hogy valóban részt vállaljon sorsában.Rendületlenül hisz benne,hogy a dolgok jóra fordulnak.Így a kellemetlenségek dacára előrehalad.Megtanulja,hogy a nehézségekből tanul az ember a legtöbbet. A krónikus megbetegedések korai stádiumában ez az alapvető áthangolódás indítja el a valódi gyógyulást.Sohasem adja fel a reményt, tudja,hogy mindig minden jóra fordul.Soha nem késő változtatni, mindig van egy fénysugár,mely átsegít a sötét órákon.

katángkoró feltétel nélküli szeretet virága, az önzetlenséghez kapcsolódik.Magában hordozza  a hatalmas belső erőt,és az igaz szeretetre való képesség lehetőségét.Ám ez csak akkor tör felszínre, ha az ember kész felismerni,hogy a fekete lyuk csak a belső szeretetforrásból tölthető fel.Ebben az állapotban az ember merít a teljességből,önzetlenül ad, nem vár érte hálát, vagy ellenszolgáltatást. Meleg,szívélyes és oltalmazó légkört teremt,amelyben mások biztonságban érzik magukat."A gabonaföldek gyönyörű kék katángja hozzásegít majd a szabadsághoz"
Személyes konzultáció: bejelentkezés e-mailben: faczanyi@gmail.com 
vagy telefonon: +36/30-8232-440.
Bach virágterápiás tanácsadás, Feng-shui lakberendezés,tértisztítás, 
földsugárzás mérés, Tarot sorselemzés